вівторок, 18 квітня 2023 р.

Story-time «Я можу врятувати планету»





 

У квітні традиційно відзначається День довкілля та День Землі. І це не випадково, адже з приходом весни оновлюється земля і весь навколишній світ. Яким буде довкілля залежить від людини та її ставлення до природи. Прищеплення екологічної культури сьогодні – запорука збереження здоров’я майбутніх поколінь, саме тому в дитячій філії проведено  story-time «Я можу врятувати планету», з учнями 1-А та 2-А класу ліцею №6 (вчитель Верещинська Л.О,) .

На заході дітям було презентовано книгу Лолл Кірбі «Я можу врятувати планету» .У книзі зібрано 12 мотиваційних історій дітей з усього світу, які  настільки переймалися екологією, що знайшли можливості зробити дещо корисне для нашої планети. Після зачитування бібліотекарем найцікавіших історій, діти дізналися, як берегти воду, збирати сміття, обмежити рух автівок. Адже герої книжки свідомі, небайдужі, вигадливі, тож роблять усе можливе для збереження довкілля. Хтось захищає носорогів в Африці, хтось прибирає узбережжя в Австралії, а хтось компостує сміття в Україні. На закінчення заходу, діти обговорювали, як саме вони можуть врятувати планету, адже майбутнє нашої планети починається з кожного.

Давайте разом навчимо наших дітей змалку зберігати,  піклуватися, відновлювати наше навколишнє середовище. Посадіть квіти, дерево, приберіть сміття … і захоплюйтесь красою рідного краю! Ці маленькі кроки наближають людство до великої мети — зберегти природу і планету.




Немає коментарів:

Дописати коментар