понеділок, 24 квітня 2023 р.

Книжковий хіт-парад «Сучасна українська дитяча проза»

 


Кожного року, 23 квітня, світ відзначає Всесвітній день книги та авторського права – свято авторів, видавців, критиків, бібліотекарів, читачів і всіх-всіх, хто часом залишається «за лаштунками» книговидання.

До вшанування цієї дати в дитячій філії презентовано книжковий хіт-парад «Сучасна українська дитяча проза» . Користувачі мали змогу ознайомитися з найкращими літературними творами цілого спектру українських сучасних авторів, які нагороджені державними та літературними преміями, кожен з яких дарує нам справжні шедеври.
До уваги читачів було запропоновано «Детективи Андрія Кокотюхи», «Дивовижні історії Сашка Дерманського». Познайомилися читачі з «Творчою палітрою Марини Павленко». Велику зацікавленість у дітей викликали «Фантастичні твори Олександра Єсаулова» та «Світ пригод Лесі Ворониної». Книги, що сподобалися, читачі взяли для читання вдома.
Запрошуємо всіх книголюбів завітати до нашої книгозбірні та обрати книги до душі! Читайте, хай книга буде вам опорою в житті. Разом з книгою до ПЕРЕМОГИ!🇺🇦





Немає коментарів:

Дописати коментар