пʼятницю, 24 березня 2017 р.

Книжковий хіт-парад

В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання в бібліотеці було проведено «Книжковий хіт-парад» з користувачами-дітьми 5-А класу ЗШ №6. Діти прийняли участь у презентації найкращих літературних творів, автори яких нагороджені державними та літературними преміями, це книги В. Рутківського «Джури», Я. Гоян «Таємниця Лесикової скрипки», Ліна Костенко «Маруся Чурай». Також були представлені книги-ювіляри 2017 року, це «Діти капітана Гранта» Ж. Верна, «Принц і жебрак» М. Твена, «Маленький принц» А. де Сент-Екзюпері та інші.

Познайомилися учасники заходу і з книгами-бестселерами – «Таємниця Віті Зайчика» В. Нестайка, «Полліанна» Е. Портер, «Чарлі і шоколадна фабрика» Р. Даля.
Велику зацікавленість у дітей викликали книги-рекордсмени: книга найменша, книга найважча, а найбільше зацікавила - найстаріша книга, яка була написана в 1076 році, майже тисячу років тому. Книга рукописна, написана старослов’янською мовою.

На закінчення заходу діти презентували найчитаніші книги, які вони брали в бібліотеці, це – М. Павленко «Русалонька із 7-В», Д. Ролінг «Гаррі Поттер і філософський камінь», Г. Сантіні «Чарівна ніч музи» та інші.

Немає коментарів:

Дописати коментар