четвер, 9 березня 2017 р.

Бенефіс читача «Читати – це круто! Читати – це модно!»

До Тижня дитячого читання в бібліотеці проведено бенефіс читача «Читати – це круто! Читати – це модно!». Учасником бенефісу стала Туренко Даша, учениця 6 класу гімназії №7. Даша багато читає, вона активно відвідує бібліотеку, починаючи з 1 класу. Читацькі інтереси Даші різносторонні, це книги за шкільною програмою, література для позакласного читання. Любить Даша читати про дружбу та пригоди однолітків, але найбільше захоплюється фантастикою та фентезі.


Виступила на бенефісі і класний керівник, яка зауважила, що Даша користується повагою серед однолітків, має багато друзів, добре навчається, творча, ініціативна, бере активну участь у житті школи, класу. Крім того, захоплюється танцями, часто виступає з танцювальним колективом на концертах.
Бібліотекар звернула увагу всіх присутніх на книжкову виставку «Читати – це круто! Читати – це модно!», тому що саме на цій виставці представлені книги, які прочитала Даша останнім часом. Однокласники із захопленням слухали розповідь про прочитані книги, а це – всі книги із серії Дж. Ролінг «Гаррі Поттер», фантастичні книги О. Есаулова та французького письменника-фантаста Е. Льом «Книга зірок». Цікаво розповідала Даша і про книги італійської письменниці М. Вітчер «Ніна» та про серію книг «Зачаровані».


Бенефіс показав, що читати – це дійсно і круто і модно і сучасно! А читання допомагає стати розумним, активним і творчим.

Немає коментарів:

Дописати коментар