вівторок, 1 жовтня 2019 р.

День бібліографії «Запрошуємо у світ книг»


30 вересня країна святкує Всеукраїнський день бібліотек – чудове свято не тільки бібліотечних працівників, а й усіх шанувальників книги.

До свята дитяча філія провела День бібліографії «Запрошуємо у світ книг». З користувачами бібліотеки було проведено бібліотечно-бібліографічне заняття «Зустріч у книжковому місті», п’ятикласники гімназії «Лідер» завітали на бібліотечне свято «Цей мудрий світ – бібліотека», а також взяли участь у бібліотечній грі «Юні бібліотекознавці».

Старшокласники мали змогу здійснити віртуальну мандрівку «Надзвичайні бібліотеки світу» та зазирнути в лабораторію книжкового смаку «Книжковий світ новинок». Для маленьких користувачів було проведено гру-подорож «Читай-місто країни мудрої книги», цікавими для юних читачів стали книги з книжкової виставки «Сучасні автори – сучасним дітям».

В цей день користувачі дитячої філії поділились своїми думками про роль книги в їхньому житті, розповідали про свої улюблені книги та висловлювали свої побажання бібліотекарям. І на закінчення свята діти прийняли участь і флешмобі «Я люблю бібліотеку».

Немає коментарів:

Дописати коментар