четвер, 10 жовтня 2019 р.

Cвято мужності і відваги «Лине слава козацька з далеких віків»


До Дня українського козацтва та дня захисника України в дитячій філії провели свято мужності і відваги «Лине слава козацька з далеких віків» з п’ятикласниками гімназії «Лідер».

На початку заходу бібліотекар розповіла про роль і значення козацтва в історії нашого народу, про славні козацькі традиції. Читальний зал філії перетворився на ігровий майданчик «Козацький дух непереможний».
Сучасні козачата гідні слави своїх предків. І це довели юні гімназисти. Особливо цікаві завдання чекали учасників свята під час гри «Козацькому роду нема переводу», «Козацька плутанка», «Козацька піраміда».

Хлопчикам та дівчаткам була запропонована інтелектуально-патріотична вікторина «Козацька мудрість», яка дозволила зануритись в неймовірну атмосферу славних героїчних часів козацької доби.

Продовжилось свято конкурсами на мужність та відвагу. Перемогла у козаків «дружба». І під кінець заходу бібліотекар запросила всіх познайомитися з виставкою літератури «Слава козацька вічно жива» про славне минуле та героїчне сьогодення України.

Немає коментарів:

Дописати коментар