понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Історична година «Війні немає забуття»


До 75-ї річниці визволення України від нацистських загарбників у Другій світовій війні в дитячій філії було проведено історичну годину «Війні немає забуття» з учнями 6-Б класу гімназії №7 «Лідер» (кл. кер. Слюсаренко А.Г.).
Провідний бібліотекар читального залу розповіла дітям про ті страшні події та битви за визволення України, які були важливою частиною процесу розгрому ворога.
Шестикласники дізналися про ті випробування, які випали на долю жителів нашого міста Новоукраїнки та області, про мужність наших героїв-земляків, які чинили опір нацистам в тилу та на фронтах Другої світової війни, а також про визволення міста та району в березні 1944 року.
Про події того часу бібліотекар порекомендувала прочитати в книгах, що експонуються на історико-патріотичній виставці «В серцях і книгах пам’ять про війну» та переглянути відеофільм «Визволення України».
Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих у Другій світовій війні, а також з вдячністю згадали всіх тих, хто нині боронить східні кордони рідної землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар