середу, 22 березня 2017 р.

Учні Новомиколаївської ЗШ в дитячій бібліотеці

Під час Тижня дитячого читання до нашої бібліотеки на екскурсію завітали учні Новомиколаївської ЗШ. Бібліотекар познайомила дітей з відділами бібліотеки та наочністю. Зацікавили гостей бібліотеки чудові ілюстровані книжкові виставки: «Про дива і таємниці природи-чарівниці», «Дивосвіт скарбів книжкових», «Сучасні автори – сучасним дітям», «Кіровоградщина – мій мальовничий край» та ін.
Зацікавлено роздивлялися діти виставку «Що? Де? Як? Звідки?  - на журнальній сторінці», де кожен знайшов журнал або газету до душі.


Довго не відходили діти від куточка «Героями не народжуються, героями стають», присвячену учасникам АТО, адже багато їх родичів теж захищають Україну в зоні АТО.
З великою цікавістю діти розглядали виставку дитячих робіт «Дитячі фантазії», де розміщені різні вироби, тому що вони також вміють робити своїми руками гарні речі. Діти пообіцяли наступного разу привезти до бібліотеки свої вироби.


Але найбільше захоплення викликали у дітей бібліотечні комп’ютери та можливість безкоштовно посидіти в інтернеті за допомогою зони «Wi-Fi».

Всім учасникам екскурсії дуже сподобалося в бібліотеці, вони ще довго не хотіли її покидати та пообіцяли ще не раз приїхати до бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар