неділя, 15 вересня 2024 р.

Вулична акція "Живу, люблю і дихаю тобою, моє найкраще місто на землі!"

 







✨ Дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки долучилася до вуличної акції "Живу, люблю і дихаю тобою, моє найкраще місто на землі!" 🌍, присвячену 254-тій річниці від заснування міста Новоукраїнки та 9-тій річниці утворення Новоукраїнської громади 🎉.
📌 На фасаді міського палацу культури «Ювілейний» бібліотекарі провели майстер-класи з виготовлення оберегів для ЗСУ 💪, плетіння патріотичних браслетів 🇺🇦. Діти виготовляли ангели-обереги 🕊️ та жовто-блакитні браслети, які ми передамо нашим захисникам та захисницям 🛡️. Один з браслетів, сплетений на майстер-класі дитячими руками та листівку з побажаннями було передано в той же день воїнам-захисникам на урочистостях в ПК "Ювілейний".
💌 Усі бажаючі підписували листівки з теплими побажаннями для наших героїв, які разом з оберегами відправимо на передову 💙💛. Якщо ви також хочете підписати листівку, звертайтеся до нашої бібліотеки!
📚 На виставці «Веселковий світ дитячих книг» 🌈 діти та гості міста захоплено переглядали найкращі книжкові новинки 📖. Ми вдячні нашим захисникам за те, що діти мають змогу вільно відвідувати бібліотеку та навчатися! 🙏
Честь і слава героям, які полягли за нашу землю! 💙💛






Немає коментарів:

Дописати коментар