понеділок, 2 вересня 2024 р.

Книжкова виставка-порада «Вересень до школи з книгою іде»

 




🍁 Літо промайнуло, а школярі вже готові вирушити в захопливу подорож до країни знань! 📖✍️ З нагоди початку нового навчального року, дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки запрошує всіх відвідати книжкову виставку-пораду «Вересень до школи з книгою іде».
🦉 Сова, символ мудрості, стала головним героєм виставки, ніби рекомендує школярам, що варто почитати, щоб стати розумним, як вона.
📘 Перший розділ «В країні цікавих уроків» допоможе учням поринути у світ шкільних предметів — математики, читання, мови, географії та багатьох інших. Це чудова нагода поглибити свої знання та підготуватися до уроків.
📗 Розділ «Твої помічники у навчанні» пропонує енциклопедії, довідники з астрономії, географії, біології та інших галузей, які стануть незамінними у вивченні нових цікавих фактів про всесвіт.
📙 Окремої уваги заслуговує розділ «Школа у творах письменників», де можна знайти улюблені книги поколінь, а також твори сучасних дитячих авторів. Не залишать байдужими нікого повісті Всеволода Нестайка про школу та оповідання Василя Сухомлинського, які навчать доброті, людяності та любові до рідної природи.
💖 Запрошуємо відвідати бібліотеку та ознайомитися з виставкою. Давайте почнемо новий навчальний рік з книгою в руках! 📚
Дякуємо нашим захисникам за можливість жити, навчатися та працювати в безпеці! 💙💛



Немає коментарів:

Дописати коментар