понеділок, 30 вересня 2024 р.

Акція "Подаруй бібліотеці книгу"

 







📚✨ До Всеукраїнського Дня бібліотек дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки отримала неймовірний книжковий подарунок від Ярослава Маланчука – користувача нашої бібліотеки, громадського активіста з Донеччини. Ці чудові книги передала в дарунок бібліотеці пані Оксана Тебешевська – заслужена вчителька України, членкиня Національної спілки письменників України, Національної спілки краєзнавців України, поетеса, просвітянка, громадська діячка. Особливо тішимося новинкою 📖 – «Ольга-Олександра» від Оксани Степанівни Тебешевської, де у віршах оживає біографія Ольги Дучимінської – справжньої Героїні світу. А також нові твори таких відомих авторів, як Василь Шкляр, Люко Дашвар, Олександр Гаврош і багато інших!
Окрема подяка за довідник Миколи Зубкова «Норми та культура української мови за оновленим правописом». Він стане справжнім дороговказом для всіх, хто цінує та вдосконалює своє знання рідної мови. 💙💛
Щиро дякуємо, пані Оксано та пане Ярославе, за те, що в такий час Ви, знову і знову, знаходите можливість підтримувати нашу бібліотеку!
Сил і наснаги Вам на нові добрі справи! Цінуємо Вашу підтримку!!! 🇺🇦💖🇺🇦

Немає коментарів:

Дописати коментар