понеділок, 30 вересня 2024 р.

Акція "Подаруй бібліотеці книгу"

 







📚✨ До Всеукраїнського Дня бібліотек дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки отримала неймовірний книжковий подарунок від Ярослава Маланчука – користувача нашої бібліотеки, громадського активіста з Донеччини. Ці чудові книги передала в дарунок бібліотеці пані Оксана Тебешевська – заслужена вчителька України, членкиня Національної спілки письменників України, Національної спілки краєзнавців України, поетеса, просвітянка, громадська діячка. Особливо тішимося новинкою 📖 – «Ольга-Олександра» від Оксани Степанівни Тебешевської, де у віршах оживає біографія Ольги Дучимінської – справжньої Героїні світу. А також нові твори таких відомих авторів, як Василь Шкляр, Люко Дашвар, Олександр Гаврош і багато інших!
Окрема подяка за довідник Миколи Зубкова «Норми та культура української мови за оновленим правописом». Він стане справжнім дороговказом для всіх, хто цінує та вдосконалює своє знання рідної мови. 💙💛
Щиро дякуємо, пані Оксано та пане Ярославе, за те, що в такий час Ви, знову і знову, знаходите можливість підтримувати нашу бібліотеку!
Сил і наснаги Вам на нові добрі справи! Цінуємо Вашу підтримку!!! 🇺🇦💖🇺🇦

Привітальний відео-мікс "БІБЛІОТЕКАР"

 

📚💖 Дорогі наші друзі, читачі, величезна подяка Вам за ваші теплі слова та привітання з Всеукраїнським днем бібліотек! 🙏😊 Ваші побажання – це справжній скарб для наших сердець 💫. Нам надзвичайно приємно бачити, що книги й бібліотека об’єднують нас у єдину велику родину 📖👨‍👩‍👧‍👦. Ваша підтримка надихає нас ще більше працювати для вас, відкривати нові світи та дарувати незабутні книжкові пригоди 🌍✨. Дякуємо, що обираєте нашу бібліотеку та завжди з нами! 💐 Ви – наша мотивація і найкраща винагорода! 💖📚 З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі з вами та вашими улюбленими книжками! 📖💫
Пропонуємо переглянути привітальний відео-мікс "БІБЛІОТЕКАР".


Відеопривітання до Всеукраїнського дня бібліотек від нашого талановитого читача Костика Леймана!

 Презентуємо особливе відеопривітання до Всеукраїнського дня бібліотек від нашого талановитого читача Костика Леймана! Він неодноразово тішив нас своїми щирими словами до різних подій, і це привітання – не виняток. Ми дуже вдячні Костику за теплі побажання, адже кожне його слово наповнене любов’ю до книг і нашої бібліотеки. Дивіться це зворушливе відео та відчуйте атмосферу справжнього свята разом із нами!

📚❤️


неділя, 29 вересня 2024 р.

Книжкова виставка «Знання - в книгах! Книги - в бібліотеці!»

 



До Всеукраїнського дня бібліотек в дитячій філії в рамках обласної акції "Читай-компанія мандрує регіоном" презентовано книжкову виставку-рекомендацію «Знання - в книгах! Книги - в бібліотеці!», де представлені книжкові новинки на будь-який смак.

пʼятниця, 27 вересня 2024 р.

Бібліоновачок "Посвята в читачі"

 









Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у дитячій філії пройшло яскраве свято — "Посвята в читачі"! Участь взяли учні 3 класу Новоукраїнського ліцею "Лідер", і вони з усіх сил доводили, що гідні носити почесне звання "Читач бібліотеки - 2024".
Діти із захопленням читали листи від казкових героїв та вгадували, хто їх надіслав. А ще, дружно відповідали на запитання казкової вікторини, демонструючи свої знання та любов до книг. Бібліотекарі познайомили юних читачів із цікавими новими книгами та журналами, які нещодавно поповнили бібліотечний фонд.
На завершення свята всіх учасників урочисто посвятили в читачі бібліотеки та вручили медалі "Я читач бібліотеки - 2024". Найбільш активні учасники отримали спеціальні звання "Чемпіон читання"! Вітаємо Науменко Сашу, Новосада Івана та Вєтрову Лізу з цією відзнакою!
Діти залишали бібліотеку з усмішками та обіцяли повернутися, щоб стати активними читачами.



четвер, 26 вересня 2024 р.

Святкова акція «Я – бібліотекар»








📚🎉
З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек у дитячій філії Новоукраїнської центральної бібліотеки відбулася захоплююча подія – акція «Я – бібліотекар». Читачі отримали унікальну можливість спробувати себе в ролі бібліотекарів і дізнатися цікаві професійні секрети!
📖 Наші юні бібліотекарі:
- Лисенко Єва та Хоменко Соня впевнено працювали за бібліотечними кафедрами, допомагали відвідувачам вибрати книги та записували їх у формуляри.
- Зірка наших бібліотечних відео, Костик Лейман, вправно розкладав журнали та книги на полички.
- «Лідер читання» Цьома Ігнат допоміг бібліотекарям оформити книжкову виставку.
Не залишились осторонь і наші активні читачки Науменко Саша, Пенда Єлизавета та Донець Софійка. Вони також взяли участь в акції та, під наглядом бібліотекарів, чудово впоралися зі своїми «бібліотечними» обов'язками. 💪
✨ Результати акції: Діти не лише отримали корисний досвід, а й зацікавилися професією бібліотекаря. Дехто вже навіть мріє стати бібліотекарем у майбутньому! 🌟
🎁 На згадку про участь усі учасники отримали спеціальні посвідчення бібліотекаря!
Дякуємо всім учасникам за активність та натхнення! 💙📚