вівторок, 6 грудня 2022 р.

Книжково– ілюстративна виставка “Ми щит і меч твій, Україно!”

 

 


6 грудня - День Збройних Сил України. Це загальнонаціональне свято в нашій державі, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни. Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Для цих людей служба в лавах української армії не просто професія, це найвища честь і покликання.

Не виключенням стали і наші земляки, які гідно проявили себе захищаючи рідну землю.

    Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів – запорука миру, спокою і щасливого майбуття на рідній землі, гідна шана нашим пращурам!

З нагоди свята у дитячій філії Новоукраїнської центральної бібліотеки розгорнуто книжково– ілюстративну виставку “Ми щит і меч твій, Україно!” Представлені на виставці інформаційні матеріали розповідають про історію та традиції свята українських військових, фотоматеріали про наших героїв-земляків, документальні та художні твори про Героїв України. 

Колектив дитячої філії щиро вітає всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом. Висловлюємо вдячність та повагу нашим захисникам за кожен відстояний клаптик рідної землі, за кожну врятовану долю. Ваша воля до життя, гідність та честь, сміливість, незламність та справжній патріотизм – приклад для майбутніх поколінь.

Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Разом переможемо! Слава Збройним Силам України!

Слава Україні! Героям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар