середу, 21 грудня 2022 р.

Квест-гра «Забілів снігами гай, іде святий Миколай»







 З особливою любов’ю та нетерпінням зустрічають діти та дорослі перше новорічне диво - День Святого Миколая Чудотворця. В День святого Миколая до дитячої філії Новоукраїнської центральної бібліотеки на квест-гру «Забілів снігами гай, іде святий Миколай» завітали маленькі читачі зі своїми мамами, серед яких були як новоукраїнці, так і вимушені переселенці. Бібліотекарі щиро привітали читацькі родини зі святим Миколаєм та пригостили смаколиками.





Учасники заходу вирушили в цікаву мандрівку, де на них чекали різноманітні завдання та випробування від Святого Миколая. Подорожуючи різними зупинками, сімейні команди дізналися про дитячі роки святого, відповідали на запитання казкової вікторини, відгадували загадки від Миколайчика, розмальовували розмальовки,, декламували вірші, присвячені святому Миколаю, співали пісню про святого. Розповідали малюки і про свої добрі справи, отримавши в дарунок ніжну сніжинку, а потім дізнавалися, що на них чекає в наступному році, завдяки магічним цукеркам з передбаченням. На зупинці «Майстер-клас від Миколая» всі навчилися робити янголів-охоронців в стилі «лялька-мотанка».
🙏😇






Дізнавшись, про те, що бібліотекарі у вільний час плетуть маскувальні сітки, всі учасники заходу виявили бажання теж навчитися робити таку необхідну в наш час роботу. Янголи, виготовлені дитячими рученятами, разом із сітками будуть передані нашим воїнам на передову. Зацікавила читачів книжкова виставка-інсталяція «Розкажу Миколаю, про що я читаю, де кожен міг вибрати книгу для читання вдома.📚🧑‍🎄 Свято завершилося традиційною фотосесією біля новорічної фотозони. Ще раз вітаємо зі святом! Нехай святий Миколай подарує нам всім Перемогу!


Немає коментарів:

Дописати коментар