четвер, 14 грудня 2017 р.

День бібліографії «У світі довідкової літератури»

В бібліотеці було проведено День бібліографії «У світі довідкової літератури». В цей день з користувачами-дітьми 1-2 класів шкіл міста проведено бібліотечно-бібліографічне заняття «Знайомство з довідковою літературою», а юні читачі 3-4 класів взяли активну участь у бібліо-лото «Подорож в країну Читалію».


У світ довідкової літератури поринули учні 5-б ЗШ №6 під час уроку-практикуму «Цікава мандрівка у неосяжний світ довідкової літератури». Під час заходу юні користувачі розширили свої знання про словники, довідники, енциклопедії, навчилися користуватися цією літературою.

Діти також розповідали про свої улюблені енциклопедії з домашньої бібліотеки та про знання, які отримали з них. Під час практичних занять п’ятикласники демонстрували своє вміння користуватися довідковою літературою і правильно давали відповіді на запитання вікторини.


Для старшокласників шкіл міста була проведена презентація по  книзі Євгена Онацького «Українська мала енциклопедія» - том 1, яка вийшла у Києві у видавництві «Університетське видавництво «Пульсари» в 2016 р.


 Для користувачів бібліотеки також було проведено бібліо-хвилинку «Ці книги нам знання несуть» та огляд нової літератури. Крім того користувачі бібліотеки проглянули виставку-рекламу «Майбутнім геніям», на якій були представлені найцікавіші довідкові видання бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар