середу, 30 вересня 2015 р.

Бібліотека – океан людської мудрості

Світ комп’ютерний і новий
Не замінить нам книжковий,
Хоч вперед іде прогрес
Та в книжках наш інтерес.

30 вересня ми відзначаємо чудове свято – Всеукраїнський день бібліотек. Це свято кожного, тому що з книгою ми дружимо з дитинства. Адже книга – це і відпочинок і навчання. З нагоди цієї урочистої дати, в рамках обласної акції «Бібліотека – мудрість книг і щедрість серця», було проведено свято «Бібліотека – океан людської мудрості». На свято завітали користувачі-діти 5-В класу ЗШ №6.

Бібліотекар розповіла про значення книги та бібліотеки в житті людини, розкрила таємниці професії  бібліотекаря. Під час свята діти із задоволенням декламували вірші, відгадували загадки, розповідали прислів’я, приказки про книгу і бібліотеку, а також відповідали на запитання вікторини та ознайомилися з новинками літератури і періодичних видань.

Із захопленням всі присутні переглянули сценку «Один день із життя книги», яку підготували учасники заходу. Читачі обмінялися своїми враженнями про прочитані книги, розповідали про правила поводження з книгою. Користувачі бібліотеки мали можливість ознайомитися з виставкою-рекламою «Країна Читалія запрошує».

Немає коментарів:

Дописати коментар