вівторок, 29 вересня 2015 р.

Посвята в читачі


Щороку напередодні Всеукраїнського дня бібліотек наша бібліотека поповнюється новими найменшими читачами. Ось і цього року до бібліотеки завітали учні 1-В класу ЗШ №6 на посвячення в читачі, яке проводилось в рамках обласної акції "Бібліотека мудрість книг і щедрість серця".
Працівники Книжкового Королівства розповіли маленьким читачам, що в бібліотеці живе не тільки Буквар, а й багато інших різноманітних книг, у яких зібрано весь неосяжний Всесвіт. Адже, усе що створене людським розумом, та усе до чого прагне душа, відображено в книжці. Також бібліотекар  розповіла діткам про важливість читання,  дотримання правил бережливого ставлення до книги.  


Першокласники декламували вірші про Книгу, показали хороші знання українських народних казок, відгадували загадки, вікторини. А ще  юні читачі дали обіцянку гарно поводитися з  книгами і дотримуватись правил користування бібліотекою. Також першачки отримали пам’ятку «Поради Книги юним читачам». На закінчення свята юні читачі мали змогу взяти книги з книжкової виставки «У місті читайликів».

Немає коментарів:

Дописати коментар