вівторок, 30 квітня 2024 р.

Листівки-витинанки "Кольорова писанка"









 Вже зовсім скоро в наші домівки прийде Великдень. Христове Воскресіння – є одним з найбільш очікуваних християнських свят. Це свято символізує собою весну, відродження життя та сімейне вогнище. З глибини століть існує традиція прикрашати будинок на Великдень. Напередодні Великодня відродити цю традицію зуміли здобувачі освіти 6 - Д класу, філії №3 Новоукраїнського ліцею №6 разом із класним керівником Ловінюковою Оксаною Володимирівною, які на уроці мистецтва завітали до бібліотеки на майстер-клас з виготовлення листівки-витинанки «Кольорова писанка». Мета заходу була проста і збагачуюча: навчити дітей традиційному українському мистецтву виготовлення великодніх витинанок. Всі учасники працювали натхненно та завзято і кожен зміг зробити неповторну листівку-витинанку.







Проте творчий ентузіазм учнів не завершився лише на виготовленні витинанок. Вони продовжили свою подорож у світ творчості, вивчаючи техніку "бук-фолдінг", яка полягає у створенні об'ємних композицій із згорнутих сторінок книг. За допомогою бібліотекарів, діти створили книжковий будиночок, використовуючи всю свою уяву та креативність. Процес творчості не лише розвивав їхню моторику та уяву, але й надавав можливість відчути себе справжніми майстрами мистецтва.
Зустрічі в бібліотеці приносять користь та задоволення як дітям, так і вчителям, що піклуються про їх зростання та творчий розвиток.


Немає коментарів:

Дописати коментар