вівторок, 30 квітня 2024 р.

Екскурсія до бібліотеки





 На екскурсію до дитячої філії Новоукраїнської центральної бібліотеки у завітали користувачі-діти 6 - Д класу, філії №3 Новоукраїнського ліцею №6 (кл. кер. Ловінюкова О.В.). Бібліотекар відділу обслуговування 5-9 класів ознайомила шестикласників з бібліотечним фондом галузевої літератури: «Техніка», «Рукоділля», «Географічні відкриття», «Природознавство», «Спорт». З цікавістю діти розглядали чудові ілюстровані книжкові виставки: «Мандрівка у книжковий дивосвіт», «Читати – це круто, читати – це модно», «Кидай мишку, бери книжку!», «Кіровоградщина – мій мальовничий край», «Це моя земля – це наша Україна!» та ін.

Затамувавши подих, читачі знайомилися з нашими земляками – героями війни на фотовиставці «Героями не народжуються, героями стають». Довго не відходили діти від куточка «Ми щит і меч твій, Україно!», присвячену учасникам війни, адже багато їх родичів теж зараз воюють за Україну.
В читальному залі діти звернули увагу на різноманітні періодичні видання бібліотеки. На закінчення екскурсії кожен учасник вибрав цікаву книгу, журнал для читання вдома.



Немає коментарів:

Дописати коментар