четвер, 30 березня 2023 р.

Книжкова виставка-запрошення «Книга просить на гостини, в неї свято - іменини!»

 




Всеукраїнський тиждень дитячого читання — 2023 стартує в усіх дитячих бібліотеках країни 27 березня. Цьогорічний Всеукраїнський тиждень дитячого читання відбувається під гаслом «Непереможна і єдина читацька Україна».

Другий рік Тиждень дитячого читання в Україні проходить не в мирний час, але ми всі знаємо, що читання допомагає нам наближати нашу Перемогу, стати більш освіченими, а значить стати більш сильнішими та успішнішими. Тож читаємо більше і перемагаємо ворога разом із книжками! А ще книга сьогодні, якнайкраще допомагає нам відволікатися від тривожних новин і переживань.
Тож дитяча філія презентує для вас книжкову виставку-запрошення «Книга просить на гостини, в неї свято - іменини!», де сама Книга запрошує «Читай!». Кожен читач сам зможе вибрати, що йому читати: книжкове, казкове, українське, зарубіжне, пізнавальне…
Спокійних вам канікул: спортивних розваг та захопливого читання! Нехай вірним супутником вашого життя завжди буде книга! Читайте і ставайте успішними! Якщо читає дитина – непереможна Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар