четвер, 12 травня 2022 р.

Книжкова серія "100 фактів про..."


 Навіть найрозумніша людина на світі не може пам’ятати всі події сучасного та минулого, численні дати, цифри, факти. Великі багатства людської думки зберігаються в книгах. Довідкові книги – це книги-всезнайки, скупі і щирі одночасно. В них нема нічого зайвого і є багато потрібного. Надійний провідник у морі знань – довідкова література. І сьогодні ви познайомитесь із новими довідковими книгами, які надійшли до нашої бібліотеки, серії "100 фактів про". А саме: "Птахи", "Комахи" та "Великі коти". Книги дуже гарні, інформацію в яких подають у легкій цікавій формі, містять багато яскравих ілюстрацій, цікаві пізнавальні тексти, незвичайні факти.Це ті книжки, з якими можна пізнавати світ і які можуть змагатись з іграшками за увагу дітей.


😼👍💯 100 фактів про великих котів😼👍📚
Цікаві факти, чудові ілюстрації, веселі вікторини, дотепні малюнки!
Дізнайтеся, про життя великих котів у дикій природі!
Відкрийте для себе світ великих котів завдяки 100 фактам про їхній спосіб життя, манеру полювання, місця мешкання та виховання дитинчат. Довідайтеся, як відпочивають снігові барси, чому в леопардів є комора, і як ми можемо допомогти вижити великим котам!
Книжка містить цікаву інформацію про життя великих котів у дикій природі, викладену в формі стислих пронумерованих фактів. Кожен факт супроводжується чудовими ілюстраціями й фотографіями.

🐝👍💯100 фактів про комах та інших безхребетних🪰👍📚
Цікаві факти, чудові ілюстрації, веселі вікторини, дотепні малюнки!
Зазирніть у дивовижний світ комах, павуків та інших дрібних безхребетних!
100 фактів, чудові фотографії, цікаві пояснення та кумедні картинки висвітлять всі аспекти життя комах та інших дрібних істот, а відповівши на запитання, наведені і книжці, ви зможете перевірити свої знання щодо комах.
Книжка в простій та доступній формі знайомить дітлахів з дивовижним світом комах, павуків та інших дрібних безхребетних. На кожній сторінці ви знайдете неперевершені малюнки та фотографії, які допоможуть дітям краще сприймати інформацію. А відповівши на запитання, наведені в книжці, вони зможуть перевірити свої знання щодо комах.
🦜👍💯100 фактів про птахів 🦜👍📚
Цікаві факти, чудові ілюстрації, веселі вікторини, дотепні малюнки! Пориньте у надзвичайний світ птахів! Ця книжка містить 100 цікавих фактів про птахів та фантастичні ілюстрації до них! Як швидко плаває пінгвін, якого птаха можна найчастіше зустріти у містах, чому морські птахи утворюють великі колонії - про все це ви довідаєтесь, прочитавши книжку. Книжка містить 100 фактів, чудові фотографії, цікаві пояснення та кумедні картинки, які висвітлюють всі аспекти життя птахів. Діти дізнаються про їхній спосіб життя, місця мешкання та виховання дитинчат. Видання сприятиме розвиненню допитливості у маленьких читачів.
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати нашу бібліотеку та поринути у світ найцікавіших пізнавальних видань!
Бажаємо всім Вам мирного неба над головою. Терпіння і віри в нашу з вами спільну перемогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар