четвер, 18 квітня 2019 р.

День інформації «Бережімо природу рідного краю»


До Дня довкілля в дитячій філії проведено День інформації «Бережімо природу рідного краю». Що включив у себе екологічну годину «Збережемо нащадкам квітучий рідний край», на яку завітали учні 5-В класу ЗШ №6 (кл. кер. Мороз І.В.). На заході велася мова про екологічні проблеми людства, України та нашого краю.

Діти дізналися про рослинний та тваринний світ нашого регіону, де окремі види занесено до Червоної книги України та до Європейського Червоного списку тварин, що знаходяться під загрозою зникнення у світовому масштабі.
П’ятикласники демонстрували свої природничі знання, взявши участь у цікавих конкурсах і вікторинах, розв’язуванні кросворду, а також читали вірші українських поетів про красу рідної землі.

В цей день з користувачами бібліотеки провели еколого-пізнавальний калейдоскоп «Про дива і таємниці природи-чарівниці», екологічну гру-вікторину «Цей чарівний світ природи», бібліографічний огляд літератури «Разом з книгою у світ природи».
Учасники заходу та користувачі бібліотеки переглянули виставку-діалог «До природи не неси шкоди», а також мали можливість здійснити відео-подорож «Природна краса рідного краю».
Для користувачів молодшого шкільного віку проведено презентацію книжкової виставки-відкриття «Дива і таємниці природи-чарівниці».


Немає коментарів:

Дописати коментар