середу, 3 жовтня 2018 р.

Літературна гра-подорож «Книжкова країна сонця і добра»


До 100-річчя від дня народження видатного педагога, публіциста, письменника Василя Олександровича Сухомлинського в бібліотеці проведено літературну гру-подорож «Книжкова країна сонця і добра» з учнями 4-х класів гімназії «Лідер».

На заході діти ознайомилися з біографією педагога, переглянувши відеоролик «Мала батьківщина великого педагога», пригадали твори Сухомлинського, які вони вивчали по шкільній програмі, ознайомилися з книгами автора, які є в бібліотеці.


Далі четверокласники розділилися на чотири команди та прийняли участь у конкурсах «Чи добре ви знаєте казки?», де потрібно було за ілюстраціями відгадати твір, «Склади казку за малюнком» - діти складали казку за поданим малюнком, «Склади оповідання за ключовими словами». За краще складене оповідання чи казку команди отримували один «смайлик». Яка з команд набрала найбільше «смайликів», та і стала переможцем.



По закінченню заходу, кожна команда виявила бажання сфотографуватися біля книжкової виставки «Чарівний світ казок В.О.Сухомлинського» та взяти книги для читання додому.





Немає коментарів:

Дописати коментар