середу, 6 червня 2018 р.

Екскурсія до бібліотеки


Ось і прийшло довгоочікуване літо – пора відпочинку, зустрічей та екскурсій. Щороку влітку наша бібліотека чекає гостей із пришкільних оздоровчих таборів. Ось і цього разу до нас завітали на екскурсію учні 1-6 класів із пришкільного оздоровчого табору Воронівської філії НВК №8.


Діти побували у відділах обслуговування бібліотеки, де з цікавістю та захопленням ознайомилися з книжковими виставками «Про все на світі», «Через книгу в світ природи», «Моя Україна – колиска козацької волі», «У місті читайликів». Особливу увагу бібліотекар звернула на виставку-подорож «По книжкових стежках літа», де читачі мали змогу прогулятися «Стежками книжкових новинок», «Доріжкою пригод» та «Стежинкою веселих книг».


Зворушливо серйозно діти розглядали фото-виставку «За мир на нашій землі», присвячену батьку та сину Дмітрієвим, що захищали нашу батьківщину на Сході України.

Багато цікавої інформації дізналися маленькі екскурсанти, ознайомившись із дитячою періодикою, особливо їм сподобалися журнали «Яблунька», «Пізнайко», «ЗІН».


Для дітей час промайнув непомітно, але дуже корисно і цікаво! Всім учасникам екскурсії дуже сподобалося в бібліотеці, вони ще довго не хотіли її покидати та пообіцяли ще не раз приїхати до бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар