вівторок, 19 червня 2018 р.

Екскурсія до бібліотеки


Літо – пора цікавих зустрічей, екскурсій, нових вражень. Наша бібліотека відкрита для всіх, хто хоче цікаво та корисно провести свій вільний час влітку.
На екскурсію до бібліотеки завітали вихованці пришкільного табору ЗШ№8. Бібліотекар ознайомила дітей з відділом обслуговування 1-4 класів, з цікавими виставками «Про все на світі», «У місті читайликів», «Моя Україна – колиска козацької волі».


Найбільше захоплення викликали у дітей комп’ютери та можливість безкоштовно посидіти в інтернеті.
На відділі 5-9 класів учні ознайомилися з книжковими виставками «Що7 Де? Як? Коли?», «Книжковий світ», «Читати – це круто, читати – це модно!».

Довго роздивлялися діти куточок «В їхніх долях – доля нашої Вітчизни», присвячений учасникам АТО, нашим землякам Анатолію та Ігорю Дмитрієвим. З гордістю діти зазначили, що Ігор є випускником їх школи.
В читальному залі діти звернули увагу на різноманітні періодичні видання бібліотеки, де кожен знайшов собі журнал до душі та зацікавилися книжковою виставкою «Літо з книгою».


Всі учасники екскурсії ще довго не хотіли покидати бібліотеку, деякі з них записалися до бібліотеки і пообіцяли стати активними читачами. Закінчилася екскурсія традиційною фотосесією біля бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар