середу, 6 квітня 2016 р.

Хочеш жити на втіху, частіше помирай від сміху!

1 квітня – мабуть не має такої людини, яка б не знала про це веселе свято. У нашій країні люди зазвичай цього дня збираються розіграти кого-небудь із своїх знайомих. Саме цього дня до бібліотеки на Сміхограй «Хочеш жити на втіху, частіше помирай від сміху» завітали учні 4-А класу гімназії №7, щоб посміятися та підняти настрій собі та своїм товаришам.

Учасники свята були в святковому настрої та з розмальованими обличчями і в масках. На святі лунали веселі вірші, смішні частівки, гуморески. Бібліотекар розповіла про історію виникнення свята та як відзначають цей день в різних країнах. А діти в свою чергу розповідали про найцікавіші розіграші, які сталися з ними чи з їх знайомими.

Сподобалися учасникам свята і «Гумористичні запитання», де потрібно на просте запитання відповісти з гумором, а також ігри «Я, не я», та «Так чи ні», де дітям потрібно було показати своє почуття гумору та кмітливість. На закінчення бібліотекар познайомила веселу команду читачів з «веселою» літературою, яка може підняти настрій у будь-який день, а не лише в День гумору. 

Немає коментарів:

Дописати коментар