вівторок, 9 травня 2023 р.

Книжкова виставка-пам’ять «Війні немає забуття»



8 травня в Україні відзначається День пам'яті та примирення, присвячений пам'яті жертв Другої Світової війни. В цей день Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом та всіх жертв Другої світової війни.

🌺Війна, яка тривала з 1939 до 1945 року, була одним із найкривавіших та найбільших збройних конфліктів в історії людства. Участь у ній брали понад 60 держав, загинуло від 50 до 85 мільйонів людей.
🌺З метою об’єктивного висвітлення незаперечного внеску Українського народу у перемогу над нацизмом, а також вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в дитячій філії Новоукраїнської центральної бібліотеки презентовано книжкову виставку-пам’ять «Війні немає забуття». На виставці представлено видання, які висвітлюють причини та перебіг подій Другої світової війни, трагедію й подвиг перших років війни, історичне значення, книги про війну сучасних українських письменників.
На жаль, наша країна вдруге відзначає День пам’яті та примирення в умовах повномасштабної збройної агресії Росії зі зброєю в руках. Ми господарі на нашій землі, тому правда за нами. Ми обов'язково здобудемо Перемогу і мир запанує в нашій рідній Україні!




Немає коментарів:

Дописати коментар