понеділок, 9 жовтня 2023 р.

Бібліо-експрес «Книги поважаємо, любимо і читаємо»

 






В дитячій філії Новоукраїнської центральної бібліотеки з учнями 2 класу Новоукраїнського ліцею «Лідер» (вчителі Бортяна С.В та Шусь В.М.) було проведено бібліо-експрес «Книги поважаємо, любимо і читаємо».

 Мета проведення заходу: формування у молодших школярів умінь і навичок самостійного, свідомого читання книг, орієнтуватися у різноманітних джерелах інформації.

Під час бібліо-експресу діти поринули в неймовірний книжковий світ, дізналися про книжкові новинки бібліотеки, про правила поводження з книгою. Юні читачі з цікавістю гортали сторінки книг і журналів, розглядали книжкові виставки у бібліотеці. Увагу дітвори привертали яскраві книжкові виставки «Ось і школа, ось і клас», «Без книг немає бібліотеки», «Україна – єдина країна», «У місті Читайликів», «Чомучкам про все на світі» які повели їх у світ знань, фантастичних пригод та мандрів.

Із захопленням  та здивуванням , розглядаючи  чудові інсталяції зі  старих книг в стилі «бук-арт», читачі дізналися, як можна подарувати друге життя прочитаним книгам, перетворивши їх на нові, красиві предмети. Маленькі модниці задоволено позували в спідничці, виготовленій із старих газет.

Другокласники були в захваті від зустрічі з бібліотекою та її головною цінністю – книгою.










Немає коментарів:

Дописати коментар