вівторок, 29 березня 2022 р.

Виставка-інсталяція "Весна прийде! Україна переможе!"



Всеукраїнський тиждень дитячого читання — 2022!
Любі користувачі!
Дитяча філія Новоукраїнської центральної бьібліотеки долучилася до Національної акції - Всеукраїнського тижня дитячого читання, який проходить з 23 березня по 1 квітня під гаслом «НАЦІЯ, яка ЧИТАЄ — НЕПЕРЕМОЖНА!».
Весну не стримати!
Перемогу не стримати!
Як весна перемагає зиму, так і Україна ПЕРЕМОЖЕ росію! 🇺🇦
💙💛Наша бібліотека вірить в перемогу України, тому підготувала для всіх користувачів книжкову виставку-інсталяцію "Весна прийде! Україна переможе!", де розміщена література, як на весняну тематику, так і твори про Україну.
Ми працюємо, і запрошуємо відвідати бібліотеку, як наших постійних користувачів, так і діток, які в силу обставин проживають у нашому місті. У нас можна посидіти в інтернеті (безкоштовний WI-FI), почитати чи помалювати, погратися іграшками.
💙💛До ваших послуг – вільний доступ до книг, великий вибір літератури, тож юні читачі зможуть почитати цікаві книги та розважальні журнали, смішні історії, улюблені комікси, фентезі, світові бестселери, пригодницькі твори.
Нагадуємо, що дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки працює у звичному режимі, обслуговуємо щодня, окрім суботи.
Наша адреса: м. Новоукраїнка, вул Гагаріна,17.
Не забувайте, що у теперішній час, діти, обов’язково мають бути у супроводі з дорослими.
Отож, ЧИТАЄМО, ЖИВЕМО і ПЕРЕМАГАЄМО

Немає коментарів:

Дописати коментар