понеділок, 25 листопада 2019 р.

Патріотична година «Україна гідна свободи».


21 листопада Україна відзначає одне з нових, але знакових свят в своїй історії – День гідності та Свободи. В цей день в дитячій філії для учнів 7-А класу ЗОШ №6 (кл. кер. Стеценко В.С.) проведено патріотичну годину «Україна гідна свободи». Юні громадяни слухали розповідь бібліотекаря про ті трагічні дні 2013-2014 р.р. Вони дізналися про реальні події, які відбувалися на Майдані і мали змогу детальніше довідатись про початок Революції Гідності та її героїв.
В глибокій скорботі було згадано тих, хто загинув за нашу Україну, хто зараз своїм життям виборює на Сході її мир і спокій, всіх героїв, що полягли під час революції Гідності. Присутні вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

На заході звучали вірші у виконанні Цьоми Тетяни, Бистрицького Андрія, Ворони Аліни, поетичні рядки були сплетені у патріотичну мозаїку «Вірші, написані Майданом».
Учасники заходу та користувачі бібліотеки ознайомилися з виставкою-реквієм «Майдан – історія нескорених», а також мали можливість переглянути документальний фільм «Революція Гідності».

Немає коментарів:

Дописати коментар