четвер, 27 вересня 2018 р.

Книжкове дефіле «Осінній книгопад»


В останній день вересня країна святкує Всеукраїнський день бібліотек – чудове свято не тільки бібліотечних працівників, а й усіх шанувальників книги.
На свято книжкове дефіле «Осінній книгопад», присвячене Всеукраїнському дню бібліотек, до дитячої бібліотеки завітали користувачі-діти 5-А класу ЗШ №6.


На заході відбувся парад книжок дитячої бібліотеки, де учасники параду представили свої книги, найбільшу – географічний атлас України, копію – збірка поезій Т.Г. Шевченка «Кобзар», найтовстішу – великий тлумачний словник, найрозумнішу – «Велика ілюстрована енциклопедія», найменшу – збірка прислів’їв та приказок, найстарішу – книга видана в 1947 «Родные поэты», книгу-іграшку «Жива казка». Учасники заходу отримали велике задоволення, дізнавшись, що книги можна визначити не тільки за змістом, але й за розміром.

Діти прослухали бібліографічний огляд літератури «Нові книги – нові зустрічі».


На закінчення свята діти поділилися своїми думками про те, які книги їм найбільше сподобались, про роль книги в їхньому житті, розповідали про своїх улюблених письменників та літературних героїв, висловлювали побажання бібліотекарям.



Немає коментарів:

Дописати коментар