вівторок, 4 вересня 2018 р.

Перший урок в бібліотеці


До дитячої бібліотеки на свій перший урок «Відкрий для себе Україну» завітали учні 6-а та 6-б класів гімназії «Лідер». Урок підготували та провели класні керівники – вчителі української мови та літератури Білявська Лариса Віталіївна та Мартинюк Ольга Миколаївна.


Розпочався захід із цікавої презентації про Україну, з якої діти дізналися про географічне положення нашої країни, її славне історичне минуле та європейське майбутнє. Зацікавило всіх присутніх відео про те, чим незвичайна наша країна. Звучали також і вірші про Україну у виконанні дітей.


Бібліотекар представила всім учасникам заходу літературу про Україну, як європейську державу, з книжкової виставки «Україна:шлях до Європи».




Розділившись на чотири команди, шестикласники взяли участь у цікавому квесті, де показали свої знання гербів українських областей, знання державного устрою та державних свят України.
Учасники квесту показали вміння працювати в команді та показали себе справжніми українцями, які знають і поважають історію та культуру своєї Вітчизни.



Немає коментарів:

Дописати коментар