четвер, 10 травня 2018 р.

День історичної пам’яті «Пам’ятаємо, перемагаємо!»


Перемога! Свята Перемога –
Свято Миру, Свободи й Весни…
Ми доземно вклоняємось нині
Всім героям, звитяжцям війни!
До Дня пам’яті та примирення та до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні було проведено День історичної пам’яті «Пам’ятаємо, перемагаємо!».
В цей день біля обеліску Слави та Вічного вогню з читачами була проведена бесіда-пам'ять «Війна у серці, в пам’яті, в книжках» по книгах К. Береста «Патріоти», «Ім’я на обеліску» та інших, написаних на краєзнавчих матеріалах про події Другої світової війни в наших краях.

Учні 5-В класу ЗШ №6 (кл. кер. Шостак Л.В.) відвідали краєзнавчий музей. З розповіді директора музею Гаращенка М.О. вони дізналися про випробування, які випали на долю жителів міста Новоукраїнки та про мужність наших земляків, які чинили опір нацистам в тилу і на фронтах Другої світової.




В ці дні користувачі бібліотеки знайомилися з літературою, яка представлена на виставці-вшануванні «Незгасима пам'ять та вічна слава» з циклу «Пам'ять про них збережуть обеліски» та мали можливість переглянути відеофільми про події Другої світової війни.


Всі учасники заходу та користувачі бібліотеки в цей день хвилиною мовчання вшанували загиблих у жорстокій війні, а також з вдячністю згадали тих, хто нині боронить східні рубежі рідної землі.


Немає коментарів:

Дописати коментар