понеділок, 10 квітня 2017 р.

«Книгоманія – 2017» Суперчитач бібліотеки

В Новоукраїнській дитячій бібліотеці пройшов районний етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2017»,  на який завітали найкращі читачі району та міста (вікова категорія учні 6-7 класів). У конкурсі взяли участь юні користувачі Новомиколаївської,  Рівнянської, Глодоської, Іванівської сільських бібліотек, міських бібліотек №1, №2 та шкільних бібліотек ЗШ №3, №4, №6 та НВК гімназії «Лідер». Компетентне журі оцінювало вміння учасників стисло та аргументовано висловлюватися про прочитане.






Всі учасники конкурсу добре підготувалися та достойно презентували книги сучасних українських та зарубіжних авторів. Демонстрували книги юні читачі по різному: деякі просто розповідали чим їм сподобалась книга, були й такі, що показали справжню акторську майстерність під час виступу, а інші намагалися заінтригувати своїх суперників, зупинивши розповідь на найцікавішому епізоді книги.
І хоч всі учасники конкурсу достойно виступили у першому конкурсі, та вирішальну роль зіграла участь у «Літературній вікторині», де потрібно було відповідати на питання по творах класичної та сучасної дитячої літератури, адже найкращий читач – це читач, який прочитав найбільше книг.
Переможцями, а саме суперчитачами другого етапу Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2017» стали Білокопитова Дар’я – учениця 6 класу, читачка міської бібліотеки №2 та Баришева Аріна – учениця 7 класу, читачка Іванівської сільської бібліотеки.


Всі учасники конкурсу нагороджені дипломами та сертифікатами. Але найбільшою нагородою для всіх книголюбів стала зустріч з книгою та можливість поспілкуватися з однодумцями, де кожен читач мав змогу проявити ерудицію, любов до книги та творчу ініціативу.

На переможців чекають змагання в III-му етапі обласного конкурсу "Книгоманія-2017" в м. Кропивницькому. Бажаємо їм успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар