вівторок, 31 грудня 2013 р.

Зимовий дивограй

В справжню новорічну казку потрапили читачі бібліотеки  гімназії №7 та ЗШ №6, які були запрошені на свято «Зимовий дивограй» разом з батьками. Зустріла дітей Снігурочка, яка привітала всіх присутніх з наступаючими святами. А потім ігри, конкурси, пісні, танці біля ялиночки захопили малят.  Учасники свята розділились на команди «Сніжинки» та «Ялинки» за допомогою жеребкування. За кожен виграний конкурс команди отримували по жетону із зображенням ялинки або сніжинки. Із захопленням команди пограли в гру «Сніговий ком», а потім рахували, хто найбільше збере «сніжків».

Потім був конкурс  «Співаємо», де команди показали своє знання новорічних пісень. Пісні звучали не лише українською, але й російською і, навіть, англійською мовами. Зацікавив дітей і конкурс «Загадки», де потрібно було відгадати якомога більше загадок про зиму та про Новий рік. Наступний конкурс «Танцюємо» показав, що в кожній команді є талановиті танцюристи.

Дуже сподобався всім присутнім танок у стилі «брейк» у виконанні Гросула  Владислава  та арменський танець у виконанні Аревшатяна Дениса. Сподобався дітям конкурс «Сюрприз» - команди отримали кульки із завданнями всередині.

Потрібно було «лопнути» кульку та дістати завдання. Завдання були різноманітні: розказати віршика, заспівати пісеньку, відгадати загадку, та ін. Веселим та цікавим був конкурс на кращу гумореску «Розсміши коміка».
Підрахувавши жетони, виявилось, що перемогла дружба і всі присутні, щоб відсвяткувати перемогу обох команд стали в круг і затанцювали «Танец маленьких утят».

Покидали діти бібліотеку із святковим настроєм, посмішками та подарунками від Снігурочки.

Немає коментарів:

Дописати коментар