понеділок, 13 травня 2024 р.

Творча зустріч з письменником








 В бібліотеці Глодоського ліцею відбулася творча зустріч з Миколою Кобренюком – військовим ЗСУ, дитячим письменником-початківцем, автором книги "Останній з роду", яка нещодавно вийшла з друку. Завітав Микола до цієї школи не випадково, адже його дитинство пройшло в цих краях та залишило багато гарних спогадів.

На захід завітали учні 5-6 класів Глодоського ліцею. Діти спілкувалися з письменником, познайомилися з його книгою, декілька примірників якої автор подарував до бібліотеки Глодоського ліцею.
Автор та учасники зустрічі вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих захисників України, в тому числі, й військових побратимів Миколи.
В творчому заході взяла участь і бібліотекар дитячої філії Новоукраїнської центральної бібліотеки Світлана Токарь, яка безпосередньо допомагала автору у підготовці книги до друку. Бібліотекар розповіла дітям про те, як книга редагувалась, як підбирались ілюстрації до неї.
Головною метою зустрічі було не тільки знайомство дітей з творчістю письменника, а й залучення їх до читання, на яскравому прикладі того, яку роль книга зіграла в житті особистості. На закінчення зустрічі діти щиро дякували автору за подаровані книги, за захист України та побажали успіхів у створенні нових цікавих книг. Квіти і обереги, зроблені руками дітей, дуже зворушили письменника-захисника та нагадали про обереги, що захищали його в бою.
Сподіваємось, що зустріч з Миколою Кобренюком залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше книг.


Немає коментарів:

Дописати коментар