середу, 6 березня 2024 р.

Подорож до Країни Драконів з військовим ЗСУ, автором книги «Останній із роду»

 



В дитячій філії Новоукраїнської центральної бібліотеки відбулася зустріч військового ЗСУ Миколи Кобренюка, автора книги «Останній із роду», з учнями 4-Б класу Новоукраїнського ліцею «Лідер» (вчитель Мороз С.В.) та представниками громади.





Книги про героїв і воїнів завжди захоплюють нас прикладами мужності та витримки. Але найбільше вражають історії мужності, взяті із реального життя. Одна з таких історій, що вражає - це історія військового, який розпочав свій творчий шлях не за письмовим столом, а в окопах та бліндажах.
Наш герой Микола Кобренюк – військовий ЗСУ, який не лише лікується після важких поранень, але й знайшов нову мету у своєму житті. Він вирішив поділитися переживаннями та почуттями за допомогою книги. Книга під назвою «Останній із роду», народжена з його власного досвіду та уяви, розповідає про Країну Драконів та лицарів. Кожна сторінка книги наповнена пригодами, мудрістю та силою. Книга про драконів, створена Миколою, є чудовим прикладом того, як творчість може стати втіленням надії та перетворення. Вона не лише захоплює своїми пригодами та загадками, але й надихає на мрії та досягнення.
Однак, написати книгу - це тільки перший крок. Військовий-автор звернувся за допомогою у реалізації свого задуму до дитячої бібліотеки. Бібліотекарі з розумінням та підтримкою доклали всіх зусиль, щоб допомогти військовому відредагувати й надрукувати його книгу.
Це історія про відновлення, надію та сміливість. Це історія про те, як мрія може змінити життя. І незважаючи на всі перешкоди, автор продовжує свою подорож, яка започаткована словами його книги - словами мудрості та сили.
Під час зустрічі з автором книги – військовим Миколою Кобренюком, діти не лише зацікавлено слухали його розповідь, але й ставили безліч запитань. Захоплені та допитливі, вони дізнавалися про кожну деталь історії, розпитували про пригоди персонажів та таємниці Країни Драконів.
"Як ви придумали ідею про драконів?", "Які пригоди найбільше вас захопили, коли ви писали цю книгу?", "Чи є в книзі справжні історії з вашого життя?" - запитували вони, не приховуючи свого захоплення та цікавості.
Діти слухали автора з захватом, мріючи самі одного дня здійснити подібну подорож до Країни Драконів. Їхня радість і захоплення створювали особливу атмосферу під час зустрічі, додаючи ще більше емоцій до цього неповторного заходу.
Для дітей зустріч з військовим-автором стала незабутнім враженням, і можливо надихне їх на власну творчість.


Немає коментарів:

Дописати коментар