середу, 20 березня 2024 р.

Книжковий дарунок від талановитої поетеси з Хмельниччини


 

Наша бібліотека отримала неочікуваний, але надзвичайно приємний книжковий дарунок від талановитої поетеси з Хмельниччини - Галини Душнюк. Її твори не лише вражають своєю красою, але й щиро, з любов’ю відтворюють неповторний внутрішній дитячий світ. Вірші Галини для дітей сонячні та веселі, для дорослих – проникливі, патріотичні, ліричні. Її талант та сердечність вражають, в кожному слові  - творча краса! А які зворушливі та сердечні автографи написала авторка своєю рукою нашим читайликам в кожній книзі - їх неймовірно хвилююче та приємно читати! Приємні «Березневі гостинці» від Бабусі-Сонечка, «Зимові яблука», «Веселі переливи», ці та інші книги з творчого доробку поетеси пані Галини Душнюк не тільки знайдуть свого читача, але й, впевнені, стануть найулюбленішими книгами наших читайликів!

Символічно, що Галина надіслала свій щедрий дар саме під час Національного тижня читання поезії. Ця подія є світлим виявом того, як щире та духовне поетичне слово зустрічається з серцями поціновувачів поезії у нашій читацькій родині. Поезія, як молитва, відтворюється в кожному, хто доторкнеться до струн душі поета, читаючи ці збірки віршів.

Щиро дякуємо авторці за щедрий дарунок до Тижня поезії! Бажаємо нових творчих задумів під мирним небом!. Нехай ваша творчість народжує багато нових цікавих книг, на радість читачам!






Немає коментарів:

Дописати коментар