неділя, 27 серпня 2023 р.

Книжкова виставка «Україна – єдина країна»

 




День Незалежності України - важливий день для кожного українця, для всіх тих, хто вважає себе патріотом ,стоїть на захисті кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

Чергову річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати, зі зброєю в руках боронити від агресора власні території, відстоювати право українців жити на рідній землі.
До цієї знаменної дати в дитячій філії Новоукраїнської центральної бібліотеки презентовано книжкову виставку «Україна – єдина країна». Мета якої-популяризувати літературу, присвячену нашій Батьківщині. Читачі мають чудову можливість більше дізнатись про визначні досягнення рідної землі, здійснити подорож країною крізь час та простір, прочитати цікаві факти про видатних українців минулого, які стали гордістю нашої держави.🇺🇦📚
Вдячні кожному і кожній, хто сьогодні боронить нас і незалежну державу Україну на фронті, воюючи з рашистською навалою!🇺🇦💙💛🙏
Завдяки нашим захисникам і захисницям, завдяки Збройним Силам України ми можемо відзначати це Свято.🇺🇦💪
Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з цікавою та змістовною книжковою виставкою та вітаємо із найголовнішим святом нашої країни!


Немає коментарів:

Дописати коментар