понеділок, 27 лютого 2023 р.

Книжкова виставка-подія «Майдан – історія нескорених»

 


День пам'яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого. Саме цього дня у центрі столиці, на Майдані Незалежності, загинуло найбільше активістів Революції Гідності.

Для нас, особливо під час війни, важливо не забувати з чого все починалося. Це була фактично перша битва російсько-української війни, битва за наші цінності, за європейське майбутнє та свободу
Революція Гідності стала наймасштабнішим протестом у новій історії України, боротьбою українських громадян за свої права і демократичний європейський вибір.
Вшановуючи пам’ять Героїв Небесної Сотні, напередодні Дня Гідності та Свободи у дитячій філії Новоукраїнської центральної бібліотеки підготовлено змістовну книжкову виставку-подію «Майдан – історія нескорених». Всі небайдужі до історії становлення державності України мають змогу переглянути літературу та дізнатися про ці трагічні події нашої країни. Запрошуємо читачів та гостей нашого міста відвідати бібліотеку та дізнатись більше про революційні події 2013 - 2014рр. в Україні.
Теперішня війна – це новий Майдан, але вже в межах всієї країни. Революція Гідності – це був перший переможний бій цієї війни! Віримо, що ті чесноти та цінності, які загартовувалися на Майданах, приведуть Україну до Перемоги! Перемогли на Майдані - переможемо у війні! Вічна пам'ять Героям Небесної Сотні. Вічна слава всім Героям, які поклали життя в ім'я свободи українського народу.

Немає коментарів:

Дописати коментар