понеділок, 26 вересня 2022 р.

Переможці конкурсу дитячої листівки «Дітям світу – сонце й мир!»

 

🌿🌏21 вересня - День Миру. У 2022 році весь цивілізований світ заново відкрив для себе значення цього слова, на якій би мові воно не звучало.
🌿🌏Найбільше у світі щастя – це мир! Коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. Цей день присвячений ідеалам миру як у відносинах усередині держав, так і у відносинах між усіма державами, народами та покликаний змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити щось заради спокою та миру на Землі.
🌿🌏 До Дня миру в дитячій філії Новоукраїнської центральної бібліотеки підведено підсумки І етапу Міжнародного конкурсу дитячої листівки «Дітям світу – сонце й мир!». Кращі роботи учасників конкурсу будуть приймати участь в обласному етапі Конкурсу.
🌿🌏Вітаємо вас з Днем миру в Україні і Міжнародним днем миру! Хай в цей вересневий день в кожну домівку прилетить Голуб миру з добрими звістками! Нехай Голуб миру принесе вам мужності та сили пережити ці важкі часи. Нехай Голуб миру принесе нам Перемогу!🇺🇦🕊️ Перемогу над жорстокістю, несправедливістю та агресією!🇺🇦🕊️ Сьогодні ми вклоняємося нашим захисникам та захисницям, віримо в ЗСУ, у справедливість, та нашу Перемогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар