четвер, 14 квітня 2022 р.

Книжкова експозиція «Еко-світ в дитячій літературі»

 


Важливість екологічного виховання дітей важко переоцінити. Будьмо чесними — наша планета в плачевному стані. Острови сміття в океанах, вирубка лісів, експлуатація морів і ґрунтів, забруднення повітря і води — усі ці фактори підштовхують наш світ до екологічної катастрофи.

 Саме тому важливо навчити дітей берегти довкілля. Але серйозні розмови про вимирання тварин та глобальне потепління малоймовірно зацікавлять дітей. Їм навряд чи буде зрозуміло, як можна подбати про нашу планету. На допомогу в екологічному просвітленні малят приходить «екологічна» дитяча література.
🐾🌾📖Напередодні Дня довкілля або ж Дня навколишнього середовища, що відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня, дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки оформила книжкову експозицію «Еко-світ в дитячій літературі», де маленькі читачі та їх батьки зможуть знайти багато цікавої літератури про красу та різноманіття навколишнього світу. А також дізнаються більше про те, як навіть найменшим діткам можна захищати довкілля, боротися зі сміттям, робити нашу планету кращою.



Немає коментарів:

Дописати коментар