четвер, 14 квітня 2022 р.

День дитячої книги

 


Щороку 2 квітня уся всесвітня спільнота відзначає День дитячої книги. Це свято привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книжки в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває малятам двері у великий та незнайомий світ, знайомить з невідомими раніше істотами, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості.

📕Свято вирішили відзначати 2 квітня, тому що в цей день народився автор улюблених дитячих казок – Ганс Крістіан Андерсен.
📕Книги сьогодні - це ліки, що рятують душі, допомагають нам пережити ці важкі часи та вселяють віру у наше краще майбутнє.🇺🇦💙💛
📕А найкраще, коли батьки читають разом з дітьми. І саме зараз, в такий нелегкий для нашої країни час, радимо батькам розповісти своїм дітям про свої уподобання у дитинстві, про свою першу прочитану книгу, про цікаву життєву історію з дитинства.😉👍
Тому оновлений книжковий фонд нашої бібліотеки чекає на своїх користувачів!📚📖📚 Пропонуємо вашій увазі нові книги, отримані в рамках програми "Поповнення фондів бібліотек" від Українського інституту книги.



Немає коментарів:

Дописати коментар