вівторок, 16 листопада 2021 р.

Поетична хвилинка в бібліотеці

 


12 листопада виповнюється 85 років від дня народження поета, прозаїка Миколи Сингаївського. Цікава і розмаїта поезія ювіляра. У його віршах кожен рядок, кожне слово світяться красою життя, радістю існування на землі, великою любов’ю до рідного краю.




Найбільшого творчого успіху Микола Федорович Сингаївський досяг у дитячій літературі. За твори для дітей та юнацтва у галузі дитячої літератури М. Сингаївський удостоєний найвищої літературної премії імені Лесі Українки та премії імені Миколи Трублаїні.

Напередодні дня народження письменника читачі дитячої філії взяли участь у поетичній хвилинці «Живий у слові поміж нас». З цікавістю дізналися діти про життєвий і творчий шлях поета, про його найвідоміші пісні, серед яких пісня «Чорнобривці», а також із задоволенням читали його вірші вголос.

До уваги користувачів розгорнуто книжкову виставку «Жива криничка поезії М.Сингаївського», на якій представлені поетичні збірки автора. Запрошуємо всіх шанувальників творчості Миколи Сингаївського відвідати нашу бібліотеку.

Немає коментарів:

Дописати коментар