пʼятниця, 3 вересня 2021 р.

Перший урок в бібліотеці

 




1 вересня – День знань, хвилююче свято для всіх. Не існує людини, котра не пам’ятає день першого дзвоника, першу вчительку, шкільних товаришів. Дуже символічно, що саме в День знань свій перший урок юні читачі 2-А класу ліцею «Лідер» провели в стінах дитячої філії Новоукраїнської центральної бібліотеки. Адже бібліотека – одна з перших та найважливіших сходинок дітей до Країни знань, книги, читання.


Перший урок «Моя країна Україна», який підготувала та провела вчителька Коновалова Лариса Миколаївна, пройшов дуже активно та цікаво. Маленькі школярики відгадували загадки про Україну та її символи, співали Державний гімн України. Діти власноруч виготовили путівник по рідній Україні, до якого увійшли державні та народні символи нашої Батьківщини, українські письменники, побажання щастя, добра і миру Україні.

Бібліотекар провела огляд книжкової виставки-поради «Вересень до школи з книгами іде», яка оформлена до Дня Знань. Діти мали змогу ознайомитися з літературою з різних галузей знань на допомогу у вивченні шкільної програми, та позакласного читання.
Перший урок закінчився вже традиційною фотосесією на фасаді нашої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар