вівторок, 16 травня 2017 р.

Найдорожча в світі – мама!

Кожного року в другу неділю травня вся Україна відзначає День матері – свято, присвячене найдорожчій людині на землі – Матері. З цієї нагоди до бібліотеки на свято «Найдорожча в світі – мама» завітали гімназисти 4-А  класу НВК «Лідер», щоб розповісти про своїх найкращих в світі мам.


На початку заходу бібліотекар розповіла про те, як це свято відзначають в різних країнах світу. А діти в свою чергу ділились своїми секретами, як порадувати та привітати своїх найкращих та найрідніших матусь. Звучали на святі і вірші про маму, легенди про Матір божу та вишиванку, пісні про матір.

Зворушливо прозвучала молитва за маму, де кожна дитина склавши долоньки помолилась, вкладаючи всю свою щирість в слова молитви. Далі кожен учасник розповідав, чому його мама найгарніша.
Багато гарних слів прозвучало про матусь у цей день та бібліотекар запропонувала дітям не тільки у свята, але й у будні говорити мамам добрі і ласкаві слова, тоді усі наші матусі будуть щасливі і здорові.

На закінчення заходу діти згадали прислів’я та приказки про маму та прослухали оповідання  В. Сухомлинського  «Найгарніша мама».

Немає коментарів:

Дописати коментар