середу, 27 березня 2024 р.

Виставка «Букфолдінг – мистецтво з книги»

 






А ви вже відвідали нашу виставку «Букфолдінг – мистецтво з книги», що експонується в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання в дитячій філії Новоукраїнської центральної бібліотеки? На виставці представлені поробки зі старих книжок у техніці «букфолдінг».

📖🤗
Справжні витвори мистецтва із книг у спосіб складання їх сторінок ( Book folding art - із анг. «мистецтво складати книгу») створені бібліотекаркою Світланою Токарь.
Так, лише в спосіб згинання сторінок однієї книги, народилися паперово-книжкові: ангел, чайний сервіз, будиночок, клітка з птахом, карусель, серце, «книжкові метелики» та інші композиції. Для роботи майстриня використовує старі списані книги (жодна бібліотечна книга не постраждала😉).
Неймовірні витвори з книжок можна побачити у дитячій філії, а всі бажаючі зможуть ознайомитися з цікавим і захоплюючим мистецтвом. Якщо у вас багато старих книжок, це ще не привід викидати їх на смітник. Книга – це джерело знань та праця багатьох талановитих авторів. Подаруйте їй нове життя! Перетворіть зношену книгу на незвичайну річ – створіть свій власний арт-об’єкт. Такі роботи можна використовувати як декор для кімнати, що завжди радуватиме око. А ще – це спосіб захопити дитину, розвивати її витривалість і посидючість. Приходьте до бібліотеки, будемо вчитися разом, бо непотрібних книжок не буває! Запрошуємо!






Немає коментарів:

Дописати коментар