середа, 20 грудня 2023 р.

Святкова ігротека "Зимова віхола прийшла, купу свят нам принесла"

 







Зовсім скоро в нашу країну прийде Різдво та Новий рік. Різдво в Україні – це улюблене свято, яке чекають і люблять, в цей час ми всі як ніколи віримо в світле, чудове майбутнє та Перемогу.  Напередодні різдвяно-новорічних свят до дитячої філії Новоукраїнської центральної бібліотеки  вперше завітали учні 3-Д класу філії  №3Новоукраїнського ліцею №6 (вчитель Драган О.О,). Діти дізналися про правила бібліотеки, розглянули цікаві ілюстровані виставки, познайомилися з відділами бібліотеки. 










Щоб створити атмосферу свята та трошки відволіктись від сумних буднів, з третьокласниками провели святкову  ігротеку "Зимова віхола прийшла, купу свят нам принесла", де діти відгадували сніжинки-загадки з книжкової виставки «Загадки зими чарівниці», відповідали на питання мультвікторини «З якої казки», танцювали під веселу руханку, декламували вірші біля бібліотечної ялинки, переглянули мультфільм «Різдвяна казка», залюбки фотографувалися біля фотозони «Різдвяна фантазія».

Знайомство читайликів з нашою бібліотекою завершилося майстер - класом та спільним виготовленням янголів – охоронців, на знак вдячності воїнам-захисникам за можливість проводити такі заходи.

Немає коментарів:

Дописати коментар