понеділок, 12 вересня 2022 р.

Краєзнавче лото до Дня міста

 






День міста – це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки долучилася до заходів, проведених до 252-річниці  міста Новоукраїнки та провела для читачів «Краєзнавче лото», питання якого розкривали історію та сьогодення рідного міста. Користувачі бібліотеки  мали можливість познайомитися з ілюстративною книжковою виставкою «Новоукраїнка – квітка степова»», на якій були представлені фото рідного міста та краєзнавча література письменників-земляків. Крім того, в нашій бібліотеці відвідувачі можуть торкнутися до історичних джерел, пройтися стежками минулого за допомогою книг, ознайомитися з творами місцевих письменників!  

Ми підтримуємо наших захисників і віримо, що цьогорічна осінь принесе нам ПЕРЕМОГУ!

Завдяки Вам - наші захисники ,читачі мають змогу відвідувати бібліотеку, отримувати нові знання, навчатися, розвиватися!

Завдяки Вам Новоукраїнщина  квітне!

Честь і слава незламним і нескореним Новоукраїнцям, які полягли за нашу землю! Честь і слава Новоукраїнцям, які тримають оборону за нашу рідну Україну!





Немає коментарів:

Дописати коментар