понеділок, 4 жовтня 2021 р.

Бібліоновачок "Посвята в читачі"

 



У Всеукраїнський день бібліотек вже традиційно дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки зустрічає "бібліоновачків" - нових читачів бібліотеки. Гамірно та весело було сьогодні у бібліотеці, адже тут відбулася посвята в читачі, на яку завітали учні 1 класу ліцею "Лідер"(класний керівник Акопян Надія Євгенівна). 




Спочатку маленьких чомусиків познайомили з бібліотекою, з книгами та журналами на полицях стелажів, з формулярами. Бібліотекарі ознайомили дітей з правилами користування книгою та бібліотекою. А потім першокласники здійснили мандрівку до неосяжного "Книжкового королівства". 






Всі учасники порадували бібліотекарів своїм розумом та кмітливістю, знаннями книг, а головне бажанням читати та пізнавати нове. І тому  в кінці заходу відбулося таїнство "посвяти у  читачі", під час якого бібліотекарі урочисто вручили кожній дитині "Посвідчення читача". А вони в свою чергу пообіцяли, що неодмінно будуть  хорошими читачами, любитимуть та поважатимуть книги, а бібліотека буде для них "рідною домівкою".



Немає коментарів:

Дописати коментар